سردخانه ثابت زیر صفر فضایی عایقبندی شده و ایزوله است که در محدودهی دمایی 0 تا 25- درجه سانتیگراد طراحی و اجرا میشود.
کاربرد سردخانه ثابت زیر صفر
سردخانه زیر صفری مناسب برای نگهداری انواع محصولات منجمد مثل محصولات پروتئینی منجمد (مرغ و گوشت منجمد، میگو و ماهی منجمد)، محصولات انجماد سریع شده مثل سیب زمینی فرنچ فرایز منجمد، انواع سبزیجات و میوهها، بستنی، پنیر پیتزا و… است.
ویژگیهای سردخانه ثابت زیر صفری
در سردخانه های زیرصفری، پارامتر اصلی برای کنترل شرایط سردخانه دما است. باتوجه به نوع محصول محدودهی دمایی مناسب محاسبه و از طریق کنترلرهای تابلو برق کنترل میشود.
این سردخانه ها با پشتیبانی سیستم تاسیسات و توسط گاز های مبرد مانند آمونیاک، انواع گازهای خانواده فریون و دی اکسید کربن طراحی و اجرا میشوند.
از جمله نکات مهم در طراحی و اجرای سردخانه های زیر صفر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
جلوگیری از اتلاف سرمای ایجاد شده؛
نشست کف سردخانه بر اثر نفوذ آب؛
مجهز بودن درب های سردخانه به المنتهای حرارتی؛
مجهز بودن لولههای خروج آب دیفراست به المنتهای حرارتی.
شرکت پایا انرژی درتلاش است با تولید سردخانه های تخصصی، با توجه به کیفیت مورد نیاز هر پروژه، مشتریان گرامی را در فرآیند نگهداری محصولات و فرآورده ها همراهی نماید.